Hem > Kraftautomation

Kraftautomation

Inom kraftautomation marknadsför och säljer Hugo Tillquist framförallt produkter för mätning och övervakning av elektriska storheter samt systemlösningar.

De huvudsakliga målgrupperna inom kraftautomation finns inom energiproduktion, energidistribution och bland kontraktsbyggare. Hugo Tillquist har ett brett sortiment av produkter för omvandling, mätning och övervakning av olika storheter som kompletteras med ett omfattande program av visade instrument.

Produktsortimentet består bland annat av elmätare, energimätare, larmpaneler, signalöverföring, instrumentering och vår välkända egenägda produkt, mätvärdesomvandlare som både utvecklas och produceras i Sverige. Vi innehar också hög kompetens och kunskap inom insamling och överföring av mätdata som sammanbinder mätprocesser och visualiseringen till olika systemlösningar.

Med över 40 års erfarenhet inom kraftautomation och ett långt och gediget samarbete med våra kunder och teknikkonsulter är Hugo Tillquist en ledande leverantör både till producenter, tillverkare och serviceföretag inom elproduktion och eldistribution.

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08-594 632 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Anmälan nyhetsbrev