Hem > Kraftautomation

Kraftautomation

Inom affärsområdet kraftautomation marknadsför och säljer Hugo Tillquist AB framförallt produkter för mätning och övervakning av elektriska storheter och systemlösningar.

De huvudsakliga målgrupperna finns inom energiproduktion, energidistribution och kontraktsbyggare. Sortiment är brett och består av produkter för omvandling, mätning och övervakning av olika storheter som kompletteras med ett omfattande program av visade instrument. Produktsortimentet består bland annat av elmätare, energimätare, larmpaneler, signalöverföring, instrumentering och vår välkända egenägda produkt, mätvärdesomvandlare, som både utvecklas och produceras i Sverige.

Vi innehar hög kompetens och kunskap inom insamling och överföring av mätdata som sammanbinder mätprocesser och visualiseringen till olika systemlösningar.

Med över 40 års erfarenhet och ett långt och gediget samarbete med våra kunder och teknikkonsulter är Hugo Tillquist AB en ledande leverantör både till producenter, tillverkare och serviceföretag inom elproduktion och eldistribution.

Företaget

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08-594 632 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Anmälan nyhetsbrev