Hem > Maskinbyggare

Maskinbyggare | OEM

Inom affärsområdet Maskinbyggare är Hugo Tillquist en mycket väletablerad leverantör av kundspecifika systemlösningar och komponenter till den svenska OEM-industrin.

Genom ett nära samarbete och stort engagemang skapar vi unika kundrelationer där vi alltid ser till kundens bästa och går in helhjärtat för att uppnå bästa resultat.

Vårt breda sortiment består bland annat av olika flödesvakter, tryckgivare, temperaturgivare, OEM- tempgivare samt bandgivare men vi har även efterfrågade produkter så som högtrycksventiler, nivågivare samt lås- och dragmagneter. Hugo Tillquist har sedan länge arbetat nära den svenska OEM-industrin, där samverkan och vikten av att förstå kundens önskemål och behov är viktiga komponenter.

Kunder uppskattar vårt kvalitetstänkande, flexibilitet och tillgänglighet. Med vår branschunika kompetens försöker vi komma in tidigt i kundens upphandlings-/ beslutsprocess och på så sätt kan vi optimera funktionaliteten, prestandan och ekonomin i varje kundspecifik lösning, vilket är både kostnadseffektivt och tidsbesparande för både kunder och oss på Hugo Tillquist.

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08-594 632 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Anmälan nyhetsbrev