Ny IR-pyrometer med lasersikte som tillval

Thermalert 4.0 IR-pyrometer har en robust kapsling IP65 (NEMA 4) i rostfritt stål och är utformad för omgivningstemperaturer upp till 85°C utan kylning och upp till +315°C med kylning. Med lasersikte som tillval kan användaren få exakt siktlinje av målet. Medföljande programvara för konfigurering och loggning av processtemperaturer.

Läs mer om Thermalert 4.0 här.

ThermoView TV40 - en helt ny värmekamera framtagen för industriella applikationer

ThermoView TV40 är ett högkvalitativt värmekamerasystem framtaget för industriella applikationer. Värmekameran är byggd i en robust kapsling med den tillhörande kraftfulla programvaran för styrning, övervakning och loggning av data.

Läs mer om ThermoView TV40 här.

Nästa generations slangpump är här!

Verderflex® Vantage 5000 är nästa generations slangpump som kombinerar precisionsdosering och doseringsnoggrannhet med höga tryck upp till 7 bar. Den är enkel att använda och erbjuder en användarvänlig meny med larmindikatorer.

Läs mer...

Hugo Tillquist AB lanserar en helt ny serie konfigurerbara mätvärdesomvandlare!

LT10 är en ny serie 1-kanaliga konfigurerbara mätvärdesomvandlare för AC mätning av växelspänning, växelström och frekvens. Den analoga utgången är fritt konfigurerbar inom intervallet 0–20 mA, hjälpspänningen täcker ett mycket brett område samt är in- och utgångar galvaniskt skilda. Med den kostnadsfria mjukvaran ConfigLQT kan konfigurationen ske snabbt, enkelt och utan behov av hjälpspänning!

Magnetinduktiv flödesgivare induQ® VMM

Magnetinduktiv flödesgivare induQ® VMM

induQ® VMM är en ny serie högprecisa magnetinduktiva flödesgivare för elektriskt ledande vätskor. Tack vare sin robusta konstruktion är givaren lämplig för tuffa miljöer. Stålanslutningen är helt svetsad och därmed stabil och immun mot störningar.

Tillgänglig i bredder från DN 32 till DN 200 som täcker medelflödeshastigheter upp till 10 m/s. Finns med ett brett urval av högkvalitativa material för ett flertal olika applikationer.

Företaget

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08-594 632 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Anmälan nyhetsbrev