Hem > Nyheter > Kraftautomation
Multitek M220 relä

Ny serie relän med övervakande funktioner

Multitek M220 är en ny serie relän med övervakande funktioner av underspänning, överspänning, frekvens, fasbortfall, obalans, fasriktning och fasföljd. Reläna ställs enkelt in till önskade värden med vridpotentiometer, de har tidsfördröjning, växlande reläutgång och har självmatad hjälpspänning. Finns i utförande för 1- och 3-fassystem, 50,60 och 400 Hz. Kompakt utförande för normcentral med bredden 17,5mm.

STS 5000 – en helt ny multifunktionell primärtestare

STS 5000 är en primärprovare för ström-, spännings- och krafttransformatorer. STS 5000 är designad för att göra noggranna tester i ställverk vid drifttagning och underhåll av CT, VT och PT. Den genererar ström upp till 800 A och med extern enhet ända upp till 7000 A. Kommunikationsprotokollet IEC 61850-9-2 ger möjlighet att avläsa mätvärdena över nätverket. Den multifunktionella primärtestaren har stor färgskärm, automatiserade tester och variabel frekvens mellan 15 – 500 Hz samt hög-spänningsutgång upp till 2 kV. Kommunikationen till datorer sker via USB eller via ethernet. Med tillvalet TD5000 kan även en tan delta (effektförlusttest) och kapacitansmätning utföras. 

Läs mer...

Hugo Tillquist AB lanserar en helt ny serie konfigurerbara mätvärdesomvandlare!

LT10 är en ny serie 1-kanaliga konfigurerbara mätvärdesomvandlare för AC mätning av växelspänning, växelström och frekvens. Den analoga utgången är fritt konfigurerbar inom intervallet 0–20 mA, hjälpspänningen täcker ett mycket brett område samt är in- och utgångar galvaniskt skilda. Med den kostnadsfria mjukvaran ConfigLQT kan konfigurationen ske snabbt, enkelt och utan behov av hjälpspänning!

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08-594 632 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Anmälan nyhetsbrev