Hem > Nyheter > Processautomation

Endurance fiber-optiska IR-pyrometer!

Den nya Endurance fiber-optiska IR-pyrometer har en robust kapsling IP65 (NEMA 4) och är utformad för omgivningstemperaturer upp till 60°C utan kylning och upp till +150°C med kylning, själva givarhuvudet klarar upp till 315°C utan kylning och fiberkabeln upp till 200°C. Medföljande programvara arkiverar processtemperaturer vilket är användbart för dataanalys och inställningar.

Läs mer om Endurance fiber-optiska IR-pyrometer här

OELD - en ny generation blåtandsstyrd kopplingslåda

OELD (Optima Excel Local Display) är en helt ny generation blåtandsstyrd kopplingslåda för Searchpoint Optima Plus och Searchline Excel. OELD har en LCD skärm för enkel övervakning av gaskoncentration, tydlig färgdisplay som visar grön, gul eller röd färg, beroende på status. Produkten består av en robust kopplingslåda i aluminium eller rostfritt stål och kan justeras via en app som kan installeras i valfri smart mobiltelefon eller surfplatta.

Läs mer om den nya blåtandsstyrda kopplingslådan här

Pulsar R86 - en ny beröringsfri radarnivåmätare

Radarnivåmätaren PULSAR® Model R86 från Magnetrol, har en ny förbättrad prestanda som gör att den passar till nästan alla applikationer inom processindustrin och kan användas i extremt krävande applikationer.

Läs mer...

Allpronix AL40/100 lasernivåmätare

Allpronix AL40/100 lasernivåmätare

En ny beröringsfri lasernivåmätare designad för fast granulärt material och ogenomskinliga vätskor. Allpronix har kontinuerlig 4-20 mA utsignal samt två programmerbara reläutgångar vilket gör den lämplig för både processtyrning och hög-/lågnivålarm. Den kan mäta från några få meter i trånga utrymmen upp till 100 meter.

Läs mer...

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08-594 632 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Anmälan nyhetsbrev