Hem > Processautomation

Processautomation

Hugo Tillquist erbjuder allt från givare till visualisering eller presentation av mätdata inom processautomation. Vår kompetenta personal arbetar med både installation, idrifttagning, bearbetning av eftermarknaden, löpande fältservice och utbildning.

Det breda sortimentet består bland annat av flödesmätare, tryckvakter, differenstryckgivarelastceller, nivåmätare, vägning och gränsskiktsmätning. Vi förser både maskintillverkare och kunder inom processindustrin med olika produkter och systemlösningar från världsledande tillverkande leverantörer. Hugo Tillquist arbetar med ett stort antal mättekniker i olika utförande vilket resulterar i lösningar som passar de flesta mätfall inom process- och verkstadsindustrin.

De huvudsakliga kunderna finns inom processindustrin och bland automationsbyggare. Här ställs höga krav och det är oerhört viktigt för oss att se till kundens behov när det gäller insikt i deras verklighet vad gäller såväl nutida som framtida behov. Vi på Hugo Tillquist är väl förtrogna med att arbeta i projektform tillsammans med både leverantörer och kunder, där vi har en aktiv roll att hitta de mest optimala komponent- och systemlösningarna utifrån olika kravspecifikationer.

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 08-594 632 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Anmälan nyhetsbrev