Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Energilagring

Energi  >  Energilagring

Tillquist marknadsför och säljer ESS Energilager, specialbatterier, laddare och strömförsörjning från ledande kvalitetsleverantörer. Elektrifieringen är här för att stanna och vi kan hjälpa er i projekten.

Vår värld elektrifieras mer och mer och vi på Hugo Tillquist kan hjälpa er hitta lösningar för att vara med i denna omställning. Vi har personal med många års erfarenhet inom detta segment och vi samarbetar med kvalitetsleverantörer för att kunna ge er bästa service och produkter med lång livslängd samt driftsäkra system. 

Våra produkter inom Energilagring

  • ESS - högkvalitativa Energilagringssystem från Xelectrix Power 
  • Strömförsörjning – vi tillverkar strömförsörjning AC/DC, DC/AC, LED Drivers eller batteriladdare enligt dina önskemål och specifikationer. 
  • Specialbatterier – Kompletta batterier med hög kvalitet och fabrikerna har ISO-godkännande samt även medicinteknisk certifiering enligt ISO 13485.

Vill du veta mer om vårt sortiment av medicinteknisk strömförsörjning eller har du andra frågor? Välkommen att ta kontakt med oss via vårt förfrågningsformulär här nedanför!

Affärsområdeschef

Energilagring

Joakim Aspe

Telefon: 08-594 632 30

joakim.aspe@tillquist.com

Affärsområdeschef

Energilagring

Joakim Aspe

Telefon: 08-594 632 30

joakim.aspe@tillquist.com