Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Strömförsörjning

Energi  >  Energilagring  >  Strömförsörjning

Om du behöver hjälp med strömförsörjning AC/DC, DC/AC, LED Drivers eller batteriladdare kan Hugo Tillquist hjälpa dig att tillverka detta enligt dina önskemål och specifikation. Vi hanterar endast OEM-projekt.

Arbetar du inom en medicinteknisk verksamhet? Tillquist har lång och gedigen erfarenhet av strömförsörjning för Medtech-branschen. Med ett komplett sortiment av högkvalitativa komponenter bidrar vi till framtidens vård för sjukhus, vårdinrättningar och brukare. 

Produkter inom strömförsörjning

  • AC/DC – strömförsörjning genom nätaggregat - konverterar växelström från nätet till likström för att driva krävande elektronik.
  • SOLIS solcellsväxelriktare - högkvalitativa växelriktare till konkurrenskraftiga priser, för bostäder, kommersiella fastigheter och solcellsparker.
  • DC-AC® växelriktare – med SN-serien får du pålitlig växelström till din elektroniska utrustning. 
  • LED-drivers - LSU60-serien LED-strömförsörjningar ger 60W kontinuerlig utgångseffekt och är IP68-klassade.

Har du frågor om vårt sortiment av medicinteknisk strömförsörjning? Välkommen att höra av dig via vårt förfrågningsformulär här nedan!

Affärsområdeschef

Energilagring

Joakim Aspe

Telefon: 08-594 632 30

joakim.aspe@tillquist.com