Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Kraftförsörjning

Kraftautomation  >  Kraftförsörjning

Affärsområdet Kraftförsörjning marknadsför och säljer produkter inom energilagring, specialbatterier, laddare och strömförsörjning. Vi erbjuder även system för kraftförsörjning inom medicinteknik, för exempelvis kirurgi, pacemaker och hjälpmedel.

Vår värld elektrifieras mer och mer och vi på Hugo Tillquist kan hjälpa er hitta lösningar för att vara med i denna omställning. Vi har personal med många års erfarenhet inom detta segment och vi samarbetar med kvalitetsleverantörer för att kunna ge er bästa service och produkter med lång livslängd samt driftsäkra system. 

Våra produkter inom kraftförsörjning

  • Kraftförsörjning genom strömförsörjning – vi tillverkar strömförsörjning AC/DC, DC/AC, LED Drivers eller batteriladdare enligt dina önskemål och specifikationer. 
  • ESS – energilagring - högkvalitativa Energilagringssystem från Xelectrix Power 
  • Specialbatterier – Kompletta batterier med hög kvalitet och fabrikerna har ISO-godkännande samt även medicinteknisk certifiering enligt ISO 13485.

Vill du veta mer om vårt sortiment av medicinteknisk strömförsörjning eller har du andra frågor? Välkommen att ta kontakt med oss via vårt förfrågningsformulär här nedanför!

Chef Kraftförsörjning

Centrala funktioner

Joakim Aspe

Telefon: 08-594 632 30

joakim.aspe@tillquist.com

Chef Kraftförsörjning

Centrala funktioner

Joakim Aspe

Telefon: 08-594 632 30

joakim.aspe@tillquist.com