Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Färgdetektering

Processautomation  >  Färgdetektering

Tillquist Group AB har de bästa förutsättningarna att kunna leverera innovativa lösningar för utmanande mätuppgifter för olika industriella miljöer. Våra industriella sensorer för färgdetektering har hög precision och ger en maximal flexibilitet eftersom de kan kombineras med en variation av fiberoptik.

Färgdetekerare 

  • Cromlaview CR100 – en färgsensor som kan detektera de finaste färgnyanserna på alla typer av ytor. Färgdetekteraren har ett minne för upp till 350 färger, snabb svarstid på 50 µs samt en pålitlig detektering av extremt mörka föremål. Den har en långsiktig stabil färgåtergivning. För parameterinställning och kontroll av färgavkänning används PC-programvaran CRTool.
  • Cromlaview CR200/210 – en färgsensor som processar färger perceptuellt och mäter färgavstånd med precision. Färgdetektorn har ett minne för upp till 350 färger och en kort responstid på 50 µs.  Standardgränssnittet är: USB, RS232, 24V/100mA. Tack vare CR-PC-programvaruverktyg, så kan visualisering av färgvärden och konfiguration ske. 
  • Cromlaview CR500 – en färgsensor med minne för upp till 350 färger som processar färger perceptuellt och mäter färgavstånd med exakthet. Gratisprogramvaran CR-Tool möjliggör visualisering av färgvärden samt sensor-konfigurering. 


Säljare

Processautomation

Peter Fjellström

Telefon: 08-594 632 25

peter.fjellstrom@tillquist.com