Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Läge & position

Processautomation  >  Läge & position

Översiktsbroschyr

Hugo Tillquist AB erbjuder automationslösningar med hög precision till olika industriföretag. Vårt breda sortiment består av bland annat bandgivare som har lång livslängd och klarar att utsättas för påfrestande miljöer. Vi arbetar med inklinationsgivare och lasergivare som reflekterar mot naturliga föremål och används för avståndsmätning och positionering.

Produktsortimentet består också av vajergivare som ger en mycket tillförlitlig positionsbestämning inom olika användningsområden som automation, process, verkstadsindustri och forskning/utveckling.  Våra beröringsfria magnetostriktiva lägesgivare är högprecisa och baserade på magnetfältsinteraktion och används bland annat i hydraulcylindrar, plastformsprutningsmaskiner och till olika pressar, ett produktområde som ständigt växer och som vi på satsar på. 

PDF-dokumentProduktbroschyr

Visa mer

Säljare

Processautomation

Thomas Granlund

Telefon: 08-594 632 24

thomas.granlund@tillquist.com