Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Energilager Container - 35/80/150kW

Energi  >  Energilager  >  Energilager Container - 35/80/150kW

Storskalig energilagring utomhus

Har din verksamhet kritiska funktioner som inte klarar av att vara utan el, eller måste du kapa strömspikar för att komma ner i effekt? Med hjälp av energilager kan du få en back up-funktion samt utjämna din elanvändning över dygnet och på så sätt spara pengar samtidigt som du stöttar det redan hårt belastade elnätet. Tillquist erbjuder kraftfulla energilager konstruerade för tuffa utomhusmiljöer och som klarar av många olika typer av användningsområden.

Lagra energi utomhus med Unlimited

Tillquists containerbaserade energilager ”Unlimited” finns i två modeller, M10 och M20 , med en växelriktar-effekt 400 volt ac 35 kW – 150 kW och en batterikapacitet som kan lagra mellan 60 kWh – 480 kWh. Det gör dem till lämpliga system för till exempel tung industri, byggarbetsplatser, snabbladdningsstationer för elbilar, grustäkter eller elnät/elkraftbolag.

Med xelectrix Unlimited kan du:

  • Lagra energi och stabilisera elnätet vid obalans
  • Kapa effekttoppar och plana ut förbrukningen över dygnet
  • Optimera förnybar energi som solceller och vindkraft
  • Agera som filter och lastbalansera
  • Fortsätta leverera energi även vid strömavbrott

Energilager utomhus

Byggindustrin är ett exempel på en av alla branscher som just nu står inför stora förändringar, och denna sektor står ensamt för cirka 38 procent av de globala växthusgasutsläppen. För att nå de globala klimatmålen samt de tuffare ställda kraven från Boverket är det nödvändigt att byggindustrin ställer om till ett fossilfritt byggande.

Dessutom innebär elektrifieringen av arbetsmaskiner ett ökat behov av mer energi samt högre effekttoppar samtidigt som elnätet får begränsningar i att kunna leverera den energi som behövs. Energilagret typ PRO (PRO Trailer) lämpar sig bra på exempelvis byggarbetsplatser, som ett funktionellt alternativ till fossildrivna dieselaggregat och för att boosta elnätet vid effektbrist. PRO är enkel att ställa ut/rulla ut på arbetsplatsen som ett komplett Plug & Play-system, och erbjuder lösningar för en rad olika applikationer.

Säljare

Energilager

Jakob Levison

Telefon: 08-594 632 13

jakob.levison@tillquist.com

Affärsområdeschef

Energilager

Tommy Iveteg

Telefon: 08-594 632 06

tommy.iveteg@tillquist.com