Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Energimätare

Energi  >  Energimätare

Energimätare ger kvalitetssäkrad ström & spänning 

Energimätare får en allt viktigare roll i takt med den omställning som sker på grund av förändrade mönster i hur vi producerar och konsumerar energi.

Energimätare ska idag vara konstant uppkopplad i syfte att generera mer mätdata i realtid och ge ökad kontroll över att ström och spänning som når ut till slutkonsument är kvalitetssäkrad. Detta ställer höga krav på energimätarens mätprestanda och funktioner.

Energimätare för precisionsmätning i alla transmissionspunkter 

Hugo Tillquist är med och deltar aktivt i denna förändring, genom att erbjuda marknadens mest avancerade energimätare för precisionsmätning i alla transmissionspunkter.

Precisionsmätarserien finns i både panel- och 19” rackutförande för att möta dessa krav på mätnoggrannhet, avancerad funktionalitet och inbyggd kommunikation i enlighet med branschens funktionskrav och föreskrifter.

Våra energimätare finns för samtliga mätspänningar och vi är marknadsledande att erbjuda energimätare för direktmätning mot vindkraftsverkets generatorspänning 690 volt.

Vi erbjuder flera sorters energimätare: 

  • DIN-skenemätare – för undermätning i industrifastigheter, bostadsrätter, sjukhus, hotell och butiker m.m
  • Precisionsmätare – för elnätägare och industri
  •  Tillbehör – Vi erbjuder tillbehör, såsom interna modem, externa modem och avläsningshuvud


Affärsområdeschef

Energi

Tommy Iveteg

Telefon: 08-594 632 06

tommy.iveteg@tillquist.com

Säljare

Elektronik

Johan Burman

Telefon: 08-594 632 07

johan.burman@tillquist.com