Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Energimätare

Energi  >  Energimätare

Omställning av Energibranschen

Energibranschen står inför sin största utmaning någonsin, en omställning där produktion, elnät och förbrukare av el måste hantera ökad andel decentraliserad intermittent elproduktion från vind- och solkraft, nya användarbeteenden, elektrifiering av transportsektorn och elkvalitetsutmaningar för att nå målet om 100% förnyelsebar elproduktion fram till 2040.  Behovet av energimätning och digitalisering har aldrig varit större.

Energimätare för precisionsmätning

Tillquist erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av avancerade energimätare som möter och överträffar våra kunders krav på funktionalitet, tillförlitlighet och mätnoggrannhet. Utöver traditionell energimätning har mätarna inbyggd funktionalitet för elkvalitetsmätning, event och larmhantering samt olika kommunikationslösningar för att säkerställa våra kunders behov av regulativ efterlevnad samt ge stöd för kontinuerlig process- och verksamhetsutveckling. 

Med en mycket lång och nära relation till elnätsbolagen i Sverige och med över 30 års erfarenhet från energibranschen i sin helhet ser vi marknadens trender och förstår våra kunders nuvarande och framtida utmaningar och bistår för att anpassa produkter och helhetslösningar för en framtidssäker investering.

Tillquist levererar energimätare till elnätsbolag, systemintegratörer och industrikunder i Sverige, Finland och Norge. Vårt heltäckande erbjudande omfattar både panel- och rackutförande i samtliga mätspänningar och därtill mätare för direktmätning mot vindkraftsverkets generatorspänning 690 volt. Vidare erbjuds även DIN-skenmätare, en mängd olika kommunikationslösningar och tillbehör.

Säljare & Affärsutveckling

Energi

Tommy Iveteg

Telefon: 08-594 632 06

tommy.iveteg@tillquist.com

Säljare

Energi

Marika Lillieborg

Telefon: 08-594 632 03

marika.lillieborg@tillquist.com