Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Nanopositionering

Fotonik  >  Nanopositionering

Optonyx tillhandahåller positioneringsprodukter från en av de mest pålitliga och precisa piezopositioneringstillverkarna i världen. Vi kan leverera ett brett sortiment av piezotranslationssteg, både linjära och roterande, samt tillhörande styrelektronik som tillåter förflyttning med nanometerupplösning. Hos oss hittar du produkter från leverantörer som Zaber Technologies och Piezosystem Jena.

Nanopositionering – standardprodukter

Ett stort antal standardprodukter och system finns tillgängliga för att möta olika behov av nanopositionering inom forskning, vetenskap och industri. De vanligaste standardprodukterna är linjära translationssteg, roterande steg, xy-steg, xyz-steg, tiltande system, slutare, 5-axliga system och mikroskopsteg.

Specialkonstruerade nanopositioneringsmoduler för OEM-tillverkare

Vi kan också tillhandahålla specialkonstruerade nanopositioneringsmoduler för OEM-tillverkare eller för ovanliga applikationer. För sådana lösningar samarbetar vi nära kunden och leverantören för att åstadkomma den bästa lösningen för både prestanda och tillverkningsbarhet. På så sätt kan vi möta kundönskemål inom de flesta automationstillämpningar, även för produktionssystem och inspektionssystem som kräver drift 24/7.

På Optonyx hemsida hittar du mer information om positionering.

Affärsområdeschef

Fotonik

Urban Konradsson Botes

Telefon: 08-594 632 37

urban.botes@tillquist.com