Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Optik

Fotonik  >  Optik

Optonyx tillhandahåller högkvalitativa optikkomponenter. Vi erbjuder prismor, stråldelare, linser, asfärisk- och cylindrisk optik, fönster, speglar, avstämbara (fokuserbara) linser, laserspeckelreducerare med mera. För OEM-applikationer kan vi leverera subsystem med optik monterat i mekaniska höljen.

Världsledande prestanda på optiska instrument

Tillsammans med våra erkända leverantörer som Optotune, Rochester Precision Optics och WZW Optic står vi för världsledande prestanda och kvalitet på optiska komponenter. 

Vi har tillgång till en unik anläggning för gjuten precisionsoptik, särskilt anpassad för asfäriska linser i stora volymer. Andra unika komponenter är avstämbara linser och laserspeckelreducerare. Med avstämbara linser kan brännvidden av ett optiskt element elektrisk avstämmas över ett stort område. På så sätt kan man åstadkomma nya lösningar inom zoom, fokus, belysning etc. Laserspeckelreducerare är utmärkta för att öka precisionen och synbarheten inom applikationer så som laserprojektorer, head-up displayer och lasermätning.

Optonyx hjälper OEM-kunder med support


Optonyx kan hjälpa OEM-kunder med support från första konceptstudien, genom prototyp- och förseriefaserna, hela vägen till fullskalig produktion. Vårt nära samarbete med kunder och leverantörer gör att det blir enkelt att nå målen, vare sig de är för högsta precision och prestanda eller för kostnadseffektiva volymapplikationer.


På Optonyx hemsida hittar du mer information om optik.

Affärsområdeschef

Fotonik

Urban Konradsson Botes

Telefon: 08-594 632 37

urban.botes@tillquist.com