Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Optiska filter

Fotonik  >  Optiska filter

Tillquist Group erbjuder ett brett sortiment av optiska filter. Vi tillhandahåller interferensfilter med hög prestanda och hård ytbeläggning såsom bandpassfilter, dikroiska stråldelare, kantfilter och notchfilter. Dessa är utmärkta för fluorescensapplikationer, Ramanspektroskopi och andra lasertillämpningar. Vi har också en stor mängd olika typer av färgglasfilter från ett antal glastillverkare. 

Snabb leverans av optiska filter, t ex bandpassfilter & ramanspektroskopi

Vi kan leverera filter med mycket korta ledtider. Leveranskedjan är mycket effektiv, och vi har tillgång till ett stort lager med standardartiklar. Kundanpassade storlekar är möjligt att göra med samma optiska specifikationer som standard katalogfilter på mycket kort tid, både i mindre och större storlekar.

Interferensfilter av mycket god spektral prestanda

Våra interferensfilter har extremt goda spektrala prestanda, vilket för avbildande tillämpningar ger bättre ljusstyrka och högre kontrast. För optiska mätningar så ger de mycket högt signal till brus-förhållande. Filtren har också mycket lång livslängd, även i varma, fuktiga och korrosiva miljöer. Tillquist kan leverera kundanpassade optiska filter inom ett mycket stort spektrum.

Ett högkvalitativt utbud av optiska filterleverantörer

Vi tillhandahåller optiska filter från 

Kontakta oss för mer information om vårt utbud av optiska filter.

Affärsområdeschef

Fotonik

Urban Konradsson Botes

Telefon: 08-594 632 37

urban.botes@tillquist.com