Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Spektrometermoduler för OEM

Fotonik  >  Spektrometermoduler för OEM

Från världens mest välrenommerade leverantörer av spektrometrar, Carl Zeiss och tec5, erbjuder Tillquist Fotonik ett sortiment av spektrometerkomponenter och -moduler till högprestanda applikationer för OEM-tillverkare. I allt från diffraktionsgitter till nyckelfärdiga spektrometersystem, så håller våra leverantörer industriledande kvalitet och prestanda in i minsta detalj. Vi erbjuder även optiska gitter. Tillquists spektrometerprodukter täcker våglängdsområdet från 185 nm till 2200 nm.

Spektrometermoduler för tuffa miljöer

För krävande tillämpningar har vi kompakta och tåliga moduler som gör att den spektrala sensorn direkt kan integreras i instrument som ska sitta i processinstallationer, även i tuffa och påfrestande miljöer.

Levererar elektronisk hårdvara i ett spektrometersystem

Tillquist har även leverantörer för den elektroniska hårdvaran i ett spektrometersystem, för att kunna erbjuda den kompletta optiska sensorenheten till ett spektroskopiskt mätinstrument. Dessutom kan vi leverera refraktions- eller diffraktionsgitter till OEM-applikationer. Både mekaniska och holografiska gitter, och på både platta och krökta ytor kan tillhandahållas i olika storlekar. 

Ett högkvalitativt utbud av spektrometerleverantörer

Vi tillhandahåller spektrometerprodukter från 

Kontakta oss för mer information om vårt spektrometerutbud.

Affärsområdeschef

Fotonik

Urban Konradsson Botes

Telefon: 08-594 632 37

urban.botes@tillquist.com