Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Larmpaneler

Kraftautomation  >  Larmpaneler

Larmpaneler för panelmontage 

Hugo Tillquist marknadsför ett brett sortiment av larmpaneler (även kallat signalcentral, larmtablå, larmcentral) för panelmontage från den tyska tillverkaren EES som uppfyller kraven för ställverksmiljö med kommunikation via IEC 61850, IEC 60870-5-101/104 via ethernet/fiber eller trådad signal till RTU, redundant matning och signalföljande reläer.

Vi erbjuder följande larmpaneler:

  • Tillbehör BSM/USM - vi erbjuder rackplåtar med färdig håltagning för larmpaneler BSM och USM. De finns i flera olika storlekar.
  • Larmpaneler USM och BSM - USM används som master i skalbara systemlösningar och kompletteras med BSM-enheter som slavar. BSM stöder trådade signaler till RTU och används som master och slavenhet i systemlösningar. Kommunikationen mellan master och slavar sker via CAN-bus.
  • Larmpanel WAP - för extra klar och tydlig lokalindikering. WAP är ett skalbart system med upp till 96 larmingångar, vilket gör den lämplig för stora applikationer. Enkel konfiguration via webbserver WAP-K alt mjukvara WAP-P.

Visa mer

Säljare

Kraftautomation

Johannes Moberg

Telefon: 08-594 632 27

johannes.moberg@tillquist.com