Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Signalöverföring

Kraftautomation  >  Signalöverföring

Hugo Tillquist arbetar med ett brett sortiment av produkter och tjänster för överföring av analoga och digitala signaler med fokus på fastighetsautomation och industriautomation.

Sortimentet består av en mängd olika typer av uppbyggnadssätt, funktioner och arkitekturer, vilket kan innebära punkt-till-punkt förbindelse, nätverk samt ”multi-drop”-bus. Signalöverföring sker genom olika medier; signalkablar, ethernet, fiber eller trådlöst exempelvis via 2-tråd, LAN, fiberanslutningar, GSM/GPRS, radioförbindelser, fasta telefonlinjer både analoga och digitala samt via kraft- och elnät.

Vi arbetar även med larmöverföring, en serie produkter som används vid överföring av fel eller larmsignaler vid sms, fax, personsökare eller e-post, som används när man inte vill skicka alarm eller meddelanden till den centrala processenheten utan till den ansvariga personen i tjänst.

Larmöverföring är en serie produkter som används vid överföring av fel eller larmsignaler som sker vid SMS, FAX, personsökare eller e-post och används när man inte vill skicka alarm eller meddelanden till den centrala processenheten utan till den ansvariga personen i tjänst.

Visa mer

Säljare

Kraftautomation

Johannes Moberg

Telefon: 08-594 632 27

johannes.moberg@tillquist.com