Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Strömtransformatorer

Kraftautomation  >  Strömtransformatorer

Brett sortiment av strömtransformatorer 

Tillquist Group AB erbjuder ett brett program av olika strömtransformatorer. Mättransformatorer är en speciell typ av transformator som isolerar mät- och skyddsutrustning från de höga spänningarna i elnätet, samtidigt som de transformerar ner spänning och ström till mätbara nivåer. Nedanför kan du välja kategori för att hitta komplett data för respektive produkttyp.

Transformatorer

  • Delbara transformatorer - med sekundärutgång 1 eller 5 A. Finns i flera olika hålstorlekar. De har många bra egenskaper och är plomberbara samt har enkelt montage, passar till alla energimätare och är bra för statistiskmätning.
  • Hålströmstransformatorer - finns i modellerna TUC, TU samt ingjutna i Epoxy, vilket bidrar till att de tål vibrationer. Finns i flera olika storlekar, varav TUC-modellerna klarar hög belastning och har plombering.
  • Transformatoromvandlare - finns i flera olika storlekar och är ställbara för varierande mätområden.
  • Rogowskispolar - Den flexibla strömsensorn (Rogowskispolen) kan göra växelströmsmätningar från vilken installation som helst.Säljare

Kraftautomation

Johannes Moberg

Telefon: 08-594 632 27

johannes.moberg@tillquist.com