Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

WB61

Maskinbyggare / OEM  >  Lägesgivare & Positionsgivare  >  Bandgivare

WB61 är en bandlägesgivare med upp till 4000 mm mätlängd i en kompakt kapsling.

Tack vare utformningen av givaren och slitstyrkan i det rostfria stålbandet finner man denna givartyp i miljöer och områden där andra givare har svårt att klara sig. Det kan röra sig om områden som är svåra att nå och där riktningsförändrande linhjul används, eller där extrema temperaturer orsakar problem såsom isbildning. Livslängden för WB61 är helt opåverkad av användningen av hjul eller skivor för riktningsförändring, vilket gör den till det perfekta valet för säkerhetskritiska områden som ofta förekommer i drift av kranar och dessutom på marknaden för mobila arbetsmaskiner i allmänhet.

WB61 är tillverkad i en gjuten kapsling för att erbjuda en robust sensor med kapslingsgrad IP67/69K vilket gör den till ett prisvärt alternativ för dagens krävande marknader. WB61 finns att få med ett urval av tre analoga och tre digitala utgångar (SSI, CANopen eller CAN J1939) och linjäriteten + / - 0,10% med möjlighet till redundanta utgångar. WB61 passar exempelvis perfekt för montering på kranar, grävmaskiner, gaffeltruckar, hissar och plattformar.

    Egenskaper

  • Mätområde upp till 4000 mm
  • Analoga utgångar: 0,5-4,5 V/10 V, 4..20 mA
  • Digitala utgångar: SSI, CANOpen eller CAN J1939
  • Kapslingsgrad upp till IP67/IP68K

Tf Affärsområdeschef

Maskinbyggare/ OEM

Marcus Thuresson

Telefon: 08-594 632 18

marcus.thuresson@tillquist.com