Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Flöde

Maskinbyggare  >  Flöde

Mätning av flöde genomförs i system med både vätskor, gaser, luft och bulkmaterial. I ett vätskeflöde där mätning sker behövs alltid en flödesgivare eftersom det ger kunden kontroll på mängd, volym och dosering.

Flödesgivare för industriprocesser & OEM-maskinbyggare

Tillquist Group AB har flödesgivare som består av utan rörliga delar, har i vissa fall integrerad temperaturmätning och de är väl anpassade för avancerade industriprocesser och maskinbyggare/ OEM. Våra flödesvakter består av paddel- och turbinutförande och tillverkas i mässing, rostfritt stål och plast. Det finns självklart möjlighet till specialutföranden då våra flödesvakter riktar sig till en stor del mot OEM-industrin.

Produkter inom flöde

  • Flödesgivare – portföljen täcker behovet av att kontrollera flödeshastighet och vätskemängd inom en rad olika applikationer. Vi tillhandahåller magnetinduktiva och vortexgivare utan rörliga delar, samt turbingivare och kugghjulsgivare för att täcka det breda behovet hos OEM-maskinbyggare.
  • Flödesvakter - sortimentet omfattar flödesvakter av paddel- och turbinutförande. De tillverkas i mässing, rostfritt stål och plast. Då dessa flödesvakter till en stor del riktar sig mot OEM-kunder finns det möjlighet till specialutföranden.

Innesäljare

Maskinbyggare

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com