Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Nivå

Maskinbyggare  >  Nivå

Nivåmätning av vätskor och fasta material i olika typer av behållare kan verka enkelt, men krav och önskemål kan skilja sig enormt mellan olika applikationer och medier. Faktorer som mätområde, viskositet, rörelse, kemi och vibrationer påverkar vilken nivågivare som fungerar bäst för ändamålet. Med ett stort antal olika mättekniker i varierande utföranden och ett brett produktsortiment har Tillquist rätt nivågivare för olika kravspecifikationer och applikationslösningar.

Kundanpassade & standardnivågivare

Tillsammans arbetar vi nära våra kunder och analyserar behovet och optimerar våra nivågivare därefter. Det kan innebära allt från kundanpassade- till standard nivågivare för alla typer av medier som till exempel vatten, diesel, hydraulolja och kemikalier till specialanpassade lösningar.

Produkter inom nivåmätning

  • Elektromagnetiska nivågivare i metall – vi specialdesignar och anpassar nivågivare utifrån kundens kravspecifikation.
  • Elektromagnetiska nivågivare i plast – nivågivare och nivåvakter i plast används främst inom den biofarmaceutiska industrin.
  • Elektromagnetiska nivågivare för bränsle – finns för bensin eller diesel och används vanligtvis inom fordonsindustrin.
  • Resistiva nivågivare – för kontinuerlig nivåmätning används främst inom tillverkningsindustrin.
  • Trycknivågivare – hydrostatiska nivågivare passar för nivåmätning i de flesta vätskor och trögflytande media.
  • Trycknivågivare med skruvgänga – passar de flesta vätskor som förekommer inom industriella processapplikationer.

Innesäljare

Maskinbyggare

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com