Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Kugghjulspumpar

Maskinbyggare  >  Pumpar  >  Kugghjulspumpar

TUTHILLs kugghjulspumpar finns i ett flertal utföranden. De är självsugande och kan användas för såväl tunna som viskösa vätskor och finns med magnetkoppling eller mekanisk axeltätning.

Pumparna är tillverkade med mycket hög precision, vilket medför pulsationsfri pumpning även av mycket små flöden. De magnetkopplade pumparna är hermetiskt täta och lämpar sig därför för pumpning av aggressiva och giftiga vätskor.

Lämpliga applikationer är dosering, transport och cirkulation av ej slitande vätskor. Pumparna finns i ett stort antal OEM-utföranden för maskininbyggnad och med flera olika AC-, DC- samt luftmotorer. För styrning och reglering av motorvarvtal och pumpflöde finns flera analoga och digitala styrenheter. Kugghjulspumpar med magnetkoppling kan fås med flöden från någon ml upp till 38 l/min och pumpar axeltätning kan fås upp till 500 l/min.

För mer information om våra kugghjulspumpar, var vänlig och ladda ner databladet


Innesäljare

Maskinbyggare

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com