Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Temperatur

Maskinbyggare  >  Temperatur

Tillquist Group AB samarbetar med flera ledande specialistföretag vilket ger oss möjligheten att erbjuda lösningar för temperaturmätning i olika miljöer och applikationer till våra kunder.

Sortiment består av olika mättekniker för temperaturmätning och sträcker sig från enkla temperaturgivare till givare som lämpar sig väl för maskininbyggnad och i processer. Vi erbjuder ett flertal olika givarelement, främst av termoelement, resistansgivare PT100, PT1000, NTC-, PTC- givare eller beröringsfri IR-temperaturmätning och kan anpassas efter speciella krav och önskemål.

Produkter inom temperatur

  • Temperaturgivare – ett brett sortiment av temperaturmätning från ledande specialistföretag för olika applikationer och miljöer. Sortimentet är allt från enkla temperaturgivare till givare för maskinbyggnad och för processer.
  • Temperaturvakter - används främst för applikationer som temperaturövervakning i tex hydrauliska system, OEM-applikationer, radiatorer, värmeväxlare och smörjningssystem.


Innesäljare

Maskinbyggare

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com