Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Tryck

Maskinbyggare  >  Tryck


Tillquist Group AB har ett heltäckande program av tryckgivare för mätning av vakuum, övertryck och absoluttryck.

Våra tryckgivare finns i rostfritt material, keramiska celler och kiselceller som säkerställer bästa funktion för olika applikationer, som vätskor, trögflytande medier och gaser. De tål höga temperaturer och tryck, upp till 6000 bar, samt finns de även med frontmembran för till exempel livsmedelsapplikationer.

Tryckgivarna finns i ett brett urval av olika anslutningar och utsignaler. Displayerna är roterbara, vilket medför att de är läsbara även vid svåra installationspositioner. Tryckgivarna används också ofta med fördel för att mäta nivå i vätskor.


Produkter inom tryck

  • Tryckgivare – ett komplett program av tryckgivare för mätning av övertryck, vakuum och absoluttryck.
  • Differenstryckgivare – för många olika vätske- och gasapplikationer, så som övervakning och ventilationstrummor etc.
  • Tryckgivare med display – digitala batterimatade tryckgivare med ett brett urval av olika elektriska och mekaniska anslutningar. De passar för de flesta vätskor, trögflytande media och gaser.
  • Tryckvakter – från Auroswitch för övervakning av tryck, differenstryck och vakuum. De har utmärkt övertryckstålighet och används ofta till mobil-, hydraulik- och pneumatikapplikationer.
  • Dokumentation – vi erbjuder produktkataloger inom kategorin tryck.

Tryckgivare Produktöversikt; engelska


Innesäljare

Maskinbyggare

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com