Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Flödesmätare

Processautomation  >  Flöde  >  Flödesmätare

Vi kan erbjuda ett brett program av flödesmätare, baserade på ett flertal olika mätprinciper som är anpassade efter applikation och användningsområde.

Utbud Flödesmätare 

  • MF 3000 – för flödesmätning i metallrör från några få kg/h till flera t/h. 
  • VMM, elektromagnetisk – magnetinduktiva flödesgivare av hög precision för elektriskt ledande vätskor. VMM har robust konstruktion och passar för krävande miljöer. Anslutningen är helt svetsad i stål, vilket skapar stabilitet. 
  • Thermatel TA2 – Termisk massflödesmätare som känner av skillnaden i värmeledningsförmågan beroende på flödeshastigheten. Flödesmätaren har direkt massflödesmätning för luft och gaser, låg flödeskänslighet, lågt tryckfall, processtemperaturer upp till +200° C samt en explosionssäker kapsling. Den passar för följande applikationer; kemisk industri, olje & gasindustri samt vatten och avlopp.
  • Sultan – en flödesmätare för vätskor baserad på akustisk vågteknik. Sultan klarar mätområden upp till 20 meter och har ett brett urval av kommunikationssystem.
  • Flow 38 – en induktiv flödesmätare med display för mätning på elektriskt konduktiva vätskor i olika utförande för en mängd varierande applikationer.

Säljare

Processautomation

Stefan Andersson

Telefon: 08-594 632 12

stefan.andersson@tillquist.com