Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Flödesvakter

Processautomation  >  Flöde  >  Flödesvakter

Vi har ett brett sortiment av flödesvakter för de flesta applikationer. Typiska applikationer är t.ex. hantering av flödeskontroll / flödes-trendning av gaser, vätskor och fasta material.

Utbud Flödesgivare 

  • FlowSwitch 510M – indikerar massflödet av fasta material och är enkel att installera och passar för alla typer av bulkmaterial. Flödesgivaren har justerbar känslighet och dämpning samt är försedd med en processanslutning med fläns eller gänga etc. 
  • Thermatel TG1/TG2 – kan användas som nivå-, flödes- eller gränsskiktsvakt i vätskor och gaser. Den har en separat elektronik för DIN-skena, en 2-tråds egensäker design och samma egenskaper som TD2.
  • Thermatel TD1/TD2 – passar till krävande processapplikationer i explosionsfarliga miljöer, avsedd för detektering av flöde, nivå eller gränsskikt. Flödesgivaren har en mA-utgång, som kan användas för trending och diagnostisering. Den klarar upp till 413 bars tryck och har en kalibrering som kan utföras enkelt och snabbt.
  • FlowSwitch 700E - används för att detektera damm som kan uppstå genom trasiga filter, sprickor, installationsdefekter m.m. Flödesgivaren har justerbar känslighet och brytpunkt, statusindikering via LED och robust kapsling med rostfritt stål samt klarar höga temperaturer upp till 290 °C. 
  • FlowSwitch FS - kalometrisk (termisk) flödesvakt i olika typer beroende på applikation. Enkel installation samt övervakning av flöde speciellt för lägre flödeshastigheter.

Innesäljare

Processautomation

Peter Nicklasson

Telefon: 08-594 632 31

peter.nicklasson@tillquist.com