Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Fukthalt

Processautomation  >  Fukthalt

Fukthaltsmätning

Tillquist Group AB:s sortiment består av fukthaltsmätare för fasta material som till exempel granulat, pulver och pellets samt kan de även användas i farliga miljöer.

Våra fukthaltsmätare ger ett noggrant mätresultat och har flera funktioner som garanterar problemfri mätning av produktfuktighet på fasta material och emulsioner. Fukthalsmätarna är okomplicerade och enkla i drift.

Fukthaltsmätare 

  • Humy 3000 – Digital inline fuktmätare som är enkel att installera och har en integrerad datalogger. Fukthaltsmätaren har en mycket hög noggrannhet och du kan enkelt se dess mätresultatet som visas på en lättläst, högupplöst LCD display. Humy 3000 har en automatisk temperaturkompensering och dess digitala och analoga larmutgångar är standard.
  • Humy 300 - ett fuktmätsystem som har 24 fristående produktinställningar och en PC styrning med HUMY-Config-300, PLS-anslutning med MODBUS-RTU-protokoll och galvaniskt separerat USB 2.0-gränssnitt till PC etc.


Säljare

Processautomation

Stefan Andersson

Telefon: 08-594 632 12

stefan.andersson@tillquist.com