Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Gränsskikt/Interface

Processautomation  >  Gränsskikt/Interface

Vi erbjuder interfacemätare för mätning av gränsskikt/skiljeyta i vätskor och slam. I sortimentet finner du interfacemätare för vätskor baserade på Archimedes princip, flottörbaserade interfacemätare av magnetostriktiv typ, toppmonterade beröringsfria interfacemätare som är baserade på mikrovågor för vätskor och fasta material samt slamnivåmätare.

Vi strävar alltid efter att arbeta med produkter av högsta kvalitet!

Interfacemätare för vätskor

  • Jupiter JM 4 – en nivåmätare för direkt montage och avsedd för ”rena” vätskor. Mätaren klarar alla typer av vätskor samt hanterar de flesta processförhållanden. Den är lämpad för kemindustri, kärnkraftsindustri, olje- & gasindustri. 
  • Eclipse 705 – en loopmatad nivå- och interfacemätare för vätskor baserad på den s.k. GWR-tekniken (Guided Wave Radar). Lämpad för kemisk industri, kraftproduktion, massa- oh pappersbruk, vatten och avloppsvatten, olje- och gasindustri.
  • Orca slamnivåmätare – ORCA-serien är en akustisk givare som används för att mäta bäddnivåer i olika VA applikationer. Den kan mäta RAS eller bäddnivå och nivå på flock medel eller klarhet.
  • Digital E3 Modulevel – deplacementbaserad nivåmätare för mätning av nivå, skiljeyta eller densitet. Instrumentet kan användas för en mängd olika applikationer, såsom kemisk industri, kraftproduktion, massa- och pappersbruk och olje- och gasindustri. 
  • Eclipse 706 – används för nivå/volym- och gränsskiktsmätning av de flesta vätskor. Radarnivåmätaren ger utmärkt noggrannhet, tillförlitlighet och säkerhet för i stort sett hela processindustrin. Ger kostnadseffektiv mätning.
  • Sultan Sonar - en kraftfull lågfrekvent givare som har olika givarfrekvenser för att klara av flera olika applikationer med varierande densitet. Sultan Sonar har en övervakande funktion samt kan säkerställa funktion för kontrollpumpar.

Säljare

Processautomation

Stefan Andersson

Telefon: 08-594 632 12

stefan.andersson@tillquist.com