Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

IR-temperaturmätning

Processautomation  >  IR-temperaturmätning

Tillquist Group AB representerar FLUKE Process Instruments, en världsledande tillverkare av beröringsfria IR-temperaturmätare, allt från enkla applikationer till de svåraste inom tung processindustri.

Beröringsfria IR-temperaturmätare

Produktsortiment består av robusta och pålitliga beröringsfria IR-temperaturmätare, som infraröda pyrometrar, skannrar och värmekameror för mätning i tuffa industrimiljöer på både låga och höga temperaturer upp till 3200°C. Produkterna är utformade med avseende på hög tillförlitlighet, prestanda och funktion vilket gör att de klarar de mest krävande applikationerna.

Fluke Process Instruments

De världsledande varumärkena Ircon och Raytek är numera samlade under Fluke Process Instruments. Alla framtida produkter kommer att utvecklas, tillverkas och lanseras under namnet Fluke Process Instruments.

IR-temperaturmätare för processindustrin

  • Raytek – beröringsfri IR-instrument för temperaturmätning inom industri-, processkontrolls- och underhållstillämpningar.
  • Ircon – klarar de tuffaste temperaturmätningsproblemen inom industrin och har stor pålitlighet.
  • Fluke Process Instrument – en världsledande tillverkare av beröringsfria IR-instrument för temperaturmätning inom industri-, process- och underhållstillämpningar.

Säljare

Processautomation

Stefan Andersson

Telefon: 08-594 632 12

stefan.andersson@tillquist.com