Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Lastarmar/Fällbryggor

Processautomation  >  Lastarmar/Fällbryggor

Kanon Loading Equipment  är en holländsk leverantör av utrustning för säker lastning och lossning av tankbilar, järnvägsvagnar och tankfartyg. Produkterna kan levereras som standardlösningar men också anpassas efter specifika krav och önskemål utifrån kund.

Sortimentet består av lastarmar, fällbryggor, svängleder och kompletta plattformar och till detta finns även ett rikt utbud av olika tillbehör. 

Kanon har stor erfarenhet av utrustning för att hantera svåra media som kemikalier, syror och flytande gas.


Lastning & lossning av tankbilar, järnvägsvagnar & tankfartyg

  • Marina lastarmar – används för att lasta eller lossa fartyg. Lastarmarna har lång livslängd och ger inget spill, vilket förhindrar föroreningar. 
  • Lastningsarmar för tankfordon – lastningsarmar som ansluts på sidan eller på baksidan av tankfordonet och ibland även för båda sidorna. Dem är försedda med 5x eller 6x vridleder samt med 1x balanseringssystem (fjädercylinder). Utformningen kan specialanpassas beroende på kravspecifikation. 
  • Fällbara trappor & säkerhetsburar för lastning av tankfordon – de ger en enkel och säker tillgång till en lastkaj, väg- eller järnvägstankfordon.   

Innesäljare

Processautomation

Peter Nicklasson

Telefon: 08-594 632 31

peter.nicklasson@tillquist.com