Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

LevelCheck 510M 1,5"

Processautomation  >  Nivå  >  Nivåvakter  >  Mikrovågsvakter

Mikrovågsvakt designad för nivåövervakning av bulkmaterial i silor, containrar, schakt och störtrännor m.m. Dessutom kan den anvädas som blockeringslarm och detektering av maskiner och fordon.

LevelCheck 510M fungerar som en fotocell, men då anpassad för tuff industrimiljö. Den består av en sändare och en mottagare med ett mätområde på 15 cm till 25 m och klarar processtryck upp till 25 bar.

Eftersom mätprincipen är beröringsfri och utan rörliga delar, kräver LevelCheck 510M ett minimum av underhåll och är samtidigt mycket tillförlitlig. Trots sina relativt små mått är den robust – tillverkad av rostfritt stål – med kapslingsgrad IP65 och kräver endast 1 ½” anslutning.

Driftsättning och kalibrering är enkel att utföra med justerbara parametrar för känslighet, signaldämpning och hysteres. LevelCheck 510M är ATEX-certifierad för zon 20 och har dessutom en separat reläutgång för felsäkerhet.

Egenskaper

  • Mätområde: 15 cm till 25 m.
  • Enkel driftsättning och kalibrering.
  • Justerbar känslighet, signaldämpning och hysteres.
  • Separat reläutgång för felsäkerhet.
  • Processanslutning med fläns, gänga, etc.

Innesäljare

Processautomation

Peter Nicklasson

Telefon: 08-594 632 31

peter.nicklasson@tillquist.com