Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Tryck

Processautomation  >  Tryck

Tillquist Group AB har ett heltäckande program av tryckgivare för mätning av vakuum, övertryck och absoluttryck.

Tryckgivare för mätning av vakuum, övertyck & absoluttryck

Våra tryckgivare finns i rostfritt material, keramiska celler och kiselceller som säkerställer bästa funktion för olika applikationer, som vätskor, trögflytande medier och gaser. De tål höga temperaturer och tryck, upp till 6000 bar, samt finns de även med frontmembran för till exempel livsmedelsapplikationer.

Tryckgivarna finns i ett brett urval av olika anslutningar och utsignaler. Displayerna är roterbara, vilket medför att de är läsbara även vid svåra installationspositioner. Tryckgivarna används också ofta med fördel för att mäta nivå i vätskor.

Tryckgivare Produktkatalog


Vi erbjuder följande tryckgivare

  • Tryckgivare - för mätning av vakuum, övertryck och absoluttryck. Tryckgivarna lämpas till nästan alla industriella gaser och vätskor.
  • Differenstryckgivare - används i många olika vätske- och gasapplikationer. 
  • Tryckgivare med display - digitala batterimatade tryckgivare med flera olika mekaniska och elektriska anslutningar. De passar våra digitala tryckgivare med display för de flesta vätskor, trögflytande media och gaser.
  • Dokumentation - katalogerna visar teknisk information och beställningskod för varje enskild produkt. 

Säljare

Processautomation

Stefan Andersson

Telefon: 08-594 632 12

stefan.andersson@tillquist.com