Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Vägning

Processautomation  >  Vägning

Med ett brett vägningsprogram bestående av ett stort antal artiklar förser Tillquist Group AB både maskintillverkare och processkunder med produkter och systemlösningar av hög kvalitet med effektiv och lönsam precision.

VPG Transducers

Vi är distributör i Sverige för VPG Transducers och tillhandahåller hela deras sortiment av lastceller för industriella vägnings- och kraftmätningsapplikationer. Lastceller – även kallade vågceller, består av kraftmätningssensorer som baseras på trådtöjnings- och fjäderprincipen.

Vi är också återförsäljare av Kerns sortiment av kvalitetsvågar och testvikter där bland annat industrivågar, paketvågar, godsvågar, räknevågar, precisions- och labvågar samt kalibrerade testvikter ingår.

Brett vägningsprogram

  • Bandvågar - finns tillgängliga från enkla process- och bandvågar till verifierade vågar med hög noggrannhet.  Bandvågarna finns också tillgängliga i en variant för explosionsfarlig miljö, som ATEX kategori II2D och II3D (zon 21 och 22).
  • Lastceller VPG Transducers – de kallas även vågceller och är kraftmätningssensorer som baseras på trådtöjnings- och fjäderprincipen. 
  • Vågar - vi är återförsäljare av Kerns sortiment av kvalitetsvågar och testvikter och erbjuder golvvågar, industrivågar, olika modeller av kranvågar, pallvagnsvågar, pallvågar samt plattforms- och räknevågar.
  • Våginstrument - vi kan leverera våginstrument eller mätförstärkare till de flesta applikationer.
  • Övriga lastceller – vi erbjuder bland annat MasterMount, VC3500 och T20.


Innesäljare

Processautomation

Peter Nicklasson

Telefon: 08-594 632 31

peter.nicklasson@tillquist.com