Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Kamställare

Kraftautomation  >  Kamställare

Kamställare med hög funktion och kvalitet 

Kamställare från Comeletric med inriktning på kvalitet och funktion med mer än 50 års erfarenhet på marknaden. Vi anpassar kamställaren och text efter önskemål och håller korta leveranstider.

Vi erbjuder följande kamställsmodeller: 

  • C-10R - robust, tillförlitlig, hållbar och tillverkningsflexibel, som är den perfekta lösningen för installationer på roterande applikationer såsom tåg, tunnelbana, spårvagn eller i andra miljöer där det förekommer vibrationer.
  • C-16R - ultrakompakt och modern design som gör R16 mycket funktionell och effektiv. Den är lämplig för LCC-paneler, utdragbara lådor och för alla applikationer med extremt små utrymmen.
  • C-20R - används i aggressiva miljöer där det förekommer t.ex frätande medel. 20R har hög motståndskraft mot stötar och vibrationer och fungerar utmärkt i tropiskt klimat.
  • FRMC6 - FRMM6 - idealisk lösning för olika industriella tillämpningar och används huvudsakligen i kretsar för anslutning eller frånkoppling av reläer och mätinstrument etc. Lämplig för aggressiva miljöer där det exempelvis förekommer frätande medel.
  • FRMC 2000 - FRMM 2000 - kretsar för att ansluta och koppla loss reläer etc. De är särskilt lämpliga för montering av mosaikpaneler som är 24 x 24 mm.

Översiktsblad Strömställare

Översiktsblad Kvitteringsströmställare/MK-ställare


Visa mer

Säljare

Kraftautomation

Johannes Moberg

Telefon: 08-594 632 27

johannes.moberg@tillquist.com