Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Lastningsarmar för tankfordon

Processautomation  >  Lastarmar/Fällbryggor

KANONS nedre lastningsarmar är utformade för att anslutas på sidan eller på baksidan av tankfordonet och ibland även för båda sidorna. Dem är försedda med 5x eller 6x vridleder samt med 1x balanseringssystem (fjädercylinder). Dem är även försedda med en strömavtagare och kan utrustas med ett stort antal tillbehör. Beroende på kravspecifikationen kan utformningen av nedre lastningsarmar variera alltifrån standard- till kundanpassade lösningar.

Övre lastningsarmar är utformade för att ladda (eller lossa) tankar ovanifrån. Dessa tankar kan ha olika dimensioner och kan vara antingen en lastbil, järnvägsvagn med små eller stora behållare, ISO container med mera. De övre lastningsarmarna är försedda med 4x svängbara leder och har ett balanssystem (motvikt eller flerspiralfjädercylindrar). De kan utrustas med ett stort antal tillbehör och specialanpassas efter kundens krav och önskemål.

Egenskaper

• Diameter: 2” (DN50), 3” (DN80), 4” (DN100) och 6” (DN150)
• Produkttätning: PTFE-C, PTFE virgin, FPM, NBR, UHMW-PE, även annat material på begäran
• Balansering: motvikt eller fjädercylinder
• Temperaturområde: - 200°C upp till + 300°C
• Tryckområdet högst 63 bar

Kontakta oss för mer information:
Telefon: 08-594 632 00
E-post: info@tillquist.com

Innesäljare

Processautomation

Peter Nicklasson

Telefon: 08-594 632 31

peter.nicklasson@tillquist.com