Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Fotonik

Fotonik

Optonyx erbjuder komponenter, subsystem och system inom fotonikområdet åt tillverkande företag och forskning. Optonyx grundades 2006 och är sedan 2018 ett dotterbolag till Hugo Tillquist AB. Optonyx representerar att antal världsledande leverantörer på den nordiska marknaden. Våra huvudsakliga produkter är optiska komponenter, optiska filter, lasrar, spektrometrar och nanopositionering.

Vi vill erbjuda den bästa servicen för våra kunder med en kombination av effektiv kommunikation och vår erfarenhet av och djupa kunskap om våra leverantörer och deras förmågor. Vi kan leverera standardiserade katalogkomponenter, modifierade katalogkomponenter och helt unika artiklar baserade på kundens specifikationer eller ritningar.

Optonyx leverantörer är kunniga och innovativa och kan ställa upp med teknisk rådgivning tidigt i ett utvecklingsprojekt. Med mångårig erfarenhet av samspelet mellan ljuskälla, optik och detektor i fotoniksystem kan våra leverantörer åstadkomma optimala lösningar på kundernas frågeställningar.

På vår hemsida hittar du mer information om oss och våra produkter.

Affärsområdeschef

Fotonik

Urban Konradsson Botes

Telefon: 08-55 11 14 11

urban@optonyx.com

Visa mer