Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Maskinbyggare / OEM

Maskinbyggare / OEM

Hugo Tillquist AB en väletablerad leverantör av kundspecifika systemlösningar och komponenter till den svenska OEM-industrin. Vi har sedan länge arbetat nära den svenska industrin, där samverkan och vikten av att förstå kundens önskemål och behov är oerhört viktiga aspekter.

Brett sortiment av sensorer & givare etc. 

Produktsortiment består bland annat av olika sensorer och givare som flödesgivare , tryckgivare, temperaturgivare, nivågivare,  position och vinkelgivare men vi har även efterfrågade produkter så som högtrycksventiler, pumpar samt lås- och dragmagneter.

Unik kompetens & välkända leverantörer

Kunder uppskattar vår kunskap, kvalitetstänkande, flexibilitet och tillgänglighet. Med vår branschunika kompetens och samarbetet med våra välkända leverantörer försöker vi komma in tidigt i kundens konstruktions- / beslutsprocess och på så sätt kan vi optimera funktionaliteten, prestandan och ekonomin i varje kundspecifik lösning. Vilket är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.

Produkter för Maskinbyggare

  • Elektromagneter – produktportföljen består av exempelvisdragmagneter för likström och växelström, låsmagneter, sensorer, vibrationsmagneter, vridmagneter samt ventilmagneter för pneumatik och hydraulik.
  • Flödesgivare – ett brett sortiment som täcker behovet för att ta kontroll över flödeshastighet och mängd vätska i diverse processer och maskiner. Våra flödesvakter är i paddel- och turbinutförande och tillverkas i mässing, rostfritt stål och plast. Vi kan även ta fram specialutföranden.
  • Läges- & Positionsgivare – vi erbjuder bland annat bandgivare, induktiva givareoch vajergivare. Samtliga produkter har hög kvalitet och hög precision till både slutanvändare och OEM-kunder.
  • Nivåmätare– vi erbjuder allt från kundanpassade till standardnivågivare för alla typer av media som exempelvis vatten, diesel, hydraulolja och kemikalier. Våra lättinstallerade dränksonder mäter med stor noggrannhet nivån i ett kärl eller en cistern.
  • Pumpar – vi erbjuder ett brett urval av pumpar till maskinbyggare och processindustrin.
  • Temperaturmätare - sortimentet består av olika mättekniker för temperaturmätning. Våra NTC, PT100 och PT1000 givare med kundanpassad kapsling täcker behovet för alla typer OEM maskininbyggnationer.
  • Tryckgivare–vi erbjuder ett heltäckande program av tryckgivare för mätning av vakuum, övertryck och absoluttryck.
  • Ventiler – vi erbjuder ventiler för OEM- och processindustrin. Sortimentet består av bland annat ventiler för flödes- och tryckreglering samt den unika "coax"-ventilen, där flödet går axiellt genom den helt tryckavlastandeventilen. Med dess kompakta konstruktion lämpar den sig väl för inbyggnation.

Affärsområdeschef

Maskinbyggare/ OEM

Gregor Stalinski

Telefon: 08-594 632 12

gregor.stalinski@tillquist.com

Innesäljare

Maskinbyggare/ OEM

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com