Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Maskinbyggare

Maskinbyggare

Tillquist Group AB en väletablerad leverantör av kundspecifika systemlösningar och komponenter till den svenska OEM-industrin. Vi har sedan länge arbetat nära den svenska industrin, där samverkan och vikten av att förstå kundens önskemål och behov är oerhört viktiga aspekter.

Brett sortiment av sensorer & givare etc. 

Produktsortiment består bland annat av olika sensorer och givare som flödesgivare , tryckgivare, temperaturgivare, nivågivare,  position och vinkelgivare men vi har även efterfrågade produkter så som högtrycksventiler, pumpar samt lås- och dragmagneter.

Unik kompetens & välkända leverantörer

Kunder uppskattar vår kunskap, kvalitetstänkande, flexibilitet och tillgänglighet. Med vår branschunika kompetens och samarbetet med våra välkända leverantörer försöker vi komma in tidigt i kundens konstruktions- / beslutsprocess och på så sätt kan vi optimera funktionaliteten, prestandan och ekonomin i varje kundspecifik lösning. Vilket är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.

Produkter för Maskinbyggare

  • Elektromagneter – produktportföljen består av exempelvisdragmagneter för likström och växelström, låsmagneter, sensorer, vibrationsmagneter, vridmagneter samt ventilmagneter för pneumatik och hydraulik.
  • Flödesgivare – ett brett sortiment som täcker behovet för att ta kontroll över flödeshastighet och mängd vätska i diverse processer och maskiner. Våra flödesvakter är i paddel- och turbinutförande och tillverkas i mässing, rostfritt stål och plast. Vi kan även ta fram specialutföranden.
  • Läges- & Positionsgivare – vi erbjuder bland annat bandgivare, induktiva givareoch vajergivare. Samtliga produkter har hög kvalitet och hög precision till både slutanvändare och OEM-kunder.
  • Nivåmätare– vi erbjuder allt från kundanpassade till standardnivågivare för alla typer av media som exempelvis vatten, diesel, hydraulolja och kemikalier. Våra lättinstallerade dränksonder mäter med stor noggrannhet nivån i ett kärl eller en cistern.
  • Pumpar – vi erbjuder ett brett urval av pumpar till maskinbyggare och processindustrin.
  • Temperaturmätare - sortimentet består av olika mättekniker för temperaturmätning. Våra NTC, PT100 och PT1000 givare med kundanpassad kapsling täcker behovet för alla typer OEM maskininbyggnationer.
  • Tryckgivare–vi erbjuder ett heltäckande program av tryckgivare för mätning av vakuum, övertryck och absoluttryck.
  • Ventiler – vi erbjuder ventiler för OEM- och processindustrin. Sortimentet består av bland annat ventiler för flödes- och tryckreglering samt den unika "coax"-ventilen, där flödet går axiellt genom den helt tryckavlastandeventilen. Med dess kompakta konstruktion lämpar den sig väl för inbyggnation.

Innesäljare

Maskinbyggare

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com