Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Maskinbyggare / OEM

Maskinbyggare / OEM

Hugo Tillquist AB en väletablerad leverantör av kundspecifika systemlösningar och komponenter till den svenska OEM-industrin. Vi har sedan länge arbetat nära den svenska industrin, där samverkan och vikten av att förstå kundens önskemål och behov är oerhört viktiga aspekter.

Produktsortiment består bland annat av olika sensorer och givare som flödesgivare , tryckgivare, temperaturgivare, nivågivare,  position och vinkelgivare men vi har även efterfrågade produkter så som högtrycksventiler, pumpar samt lås- och dragmagneter.

Kunder uppskattar vår kunskap, kvalitetstänkande, flexibilitet och tillgänglighet. Med vår branschunika kompetens och samarbetet med våra välkända leverantörer försöker vi komma in tidigt i kundens konstruktions- / beslutsprocess och på så sätt kan vi optimera funktionaliteten, prestandan och ekonomin i varje kundspecifik lösning. Vilket är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.

Innesäljare

Maskinbyggare/ OEM

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com

Visa mer

Innesäljare

Maskinbyggare/ OEM

Vilhelm Törnebohm

Telefon: 08-594 632 09

vilhelm.tornebohm@tillquist.com