Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Processautomation

Processautomation

Hugo Tillquist AB erbjuder allt från givare till visualisering och presentation av mätdata. Vi arbetar med ett stort antal mättekniker i olika utförande vilket resulterar i lösningar som passar de flesta mätfall inom process- och verkstadsindustrin.

Sortimentet är brett och består bland annat av beröringsfri IR-temperaturmätning flödesgivare, tryckvakter, differenstryckgivare, lastceller, nivåmätare, vägning och gränsskiktsmätning. Vi förser både maskintillverkare och kunder inom processindustrin med olika produkter och systemlösningar. Här ställs höga krav och det är oerhört viktigt för oss att se till kundens behov i deras verksamhet vad gäller såväl nutida som framtida behov.

Vi är väl förtrogna med att arbeta i projektform tillsammans med både leverantörer och kunder, där vi har en aktiv roll att hitta de mest optimala komponent- och systemlösningarna utifrån olika kravspecifikationer.

Tf Affärsområdeschef

Processautomation

Marcus Thuresson

Telefon: 08-594 632 18

marcus.thuresson@tillquist.com

Visa mer

Säljare

Processautomation

Thomas Granlund

Telefon: 08-594 632 24

thomas.granlund@tillquist.com