Anmäl dig för att få vårt nyhetsbrev

Innehåller produktnyheter och annat som är intressant i din bransch. Nyhetsbrevet skickas ungefär en gång per månad, och du kan enkelt avanmäla dig om du inte längre vill ha våra utskick.

Processautomation

Processautomation

Tillquist Group AB erbjuder allt från givare till visualisering och presentation av mätdata. Vi arbetar med ett stort antal mättekniker i olika utförande vilket resulterar i lösningar som passar de flesta mätfall inom process- och verkstadsindustrin.

Produkter för processindustrin

Sortimentet är brett och består bland annat av beröringsfri IR-temperaturmätning flödesgivare, tryckvakter, differenstryckgivare, lastceller, nivåmätare, vägning och gränsskiktsmätning. Vi förser både maskintillverkare och kunder inom processindustrin med olika produkter och systemlösningar. Här ställs höga krav och det är oerhört viktigt för oss att se till kundens behov i deras verksamhet vad gäller såväl nutida som framtida behov.

Optimala komponent- & systemlösningar

Vi är väl förtrogna med att arbeta i projektform tillsammans med både leverantörer och kunder, där vi har en aktiv roll att hitta de mest optimala komponent- och systemlösningarna utifrån olika kravspecifikationer.

Produkter inom processautomation: 

  • Flöde – vi erbjuder flödesmätare för torr-gods, massflödesmätare för gaser och flödesvakter för gaser och vätskor som är utvecklade på den termiska mätprincipen.
  • Fukthalt – vi erbjuder fukthaltsmätare för fasta material och krävande miljöer, såsom pulver, granulat och pellets.
  • IR-temperaturmätning - vi erbjuder beröringsfria IR-temperaturmätare, allt från enkla applikationer till de mest komplicerade inom tung processindustri.
  • Nivå – vi erbjuder nivåmätare och nivåvakter för vätskor och fasta material med lösningar som är lämpliga till de flesta mätfall inom process- och verkstadsindustrin.
  • Tryck – vi erbjuder tryckgivare för mätning av övertryck, vakuum samt absoluttryck.
  • Vägning – vi erbjuder ett brett sortiment av vägningsprogram med högkvalitativa och effektiva produkter och systemlösningar till både maskintillverkare och processkunder.